In de pers

In de pers

'Slier Sportprijzen verlaat na bijna 100 jaar Rotterdam' (RTV Rijnmond, 13-12-2013)

 

   Slier Trophy's-winkel, een van Neerlands oudste Trophy-Awards bedrijf, sluit

   na 98 jaar de deur in de Rotterdamse Pannekoekstraat. De firma wordt sinds 1980 door de huidige

   eigenaar Frans van der Voort en zijn vrouw vanaf 2014 online voortgezet. 

 

Juwelier Louis Slier begon zijn sieraden- en graveerbedrijfje 15 mei 1915 in de voormalige horecabuurt aan de Schiedamsedijk. Na Slier's tragische dood en het wegbombarderen van de juwelier- en sportprijzenzaak, maakte Ed Schut met Slier's Trophy's een doorstart.

Frans van der Voort, nam de zaak over in 1980, na al langere tijd aan de zaak verbonden te zijn geweest, samen met zijn vrouw, (deze met zussen van Feyenoord-coryfeeën "Wim Jansen en Stanley Brard"), het sportprijzen, -penningen, vanen en awards-imperium over.

Slier Trophy's is in 1998 met de webshop begonnen en heeft in de 100 jaar van zijn bestaan, zoveel vertrouwen bij haar klanten opgebouwd dat de winkel (showroom) overbodig werd.

Slier heeft klanten door heel Nederland en ver daar buiten, onze klanten varieëren van kleine verenigingen tot overheid en multinationals, nee namen noemen wij nooit.

Met deze uitzondering, Feyenoord, één van onze gewaardeerde klanten, doen wij veel voor, in 2002 kregen wij van de UEFA de opdracht de medailles te maken voor de finale van UEFA Cup, prettige bijkomstigheid dat Feyenoord deze ook won.

Verder doen we soms wat onderhoud aan Europa-, UEFA en Wereldcup.

Na ruim 98 jaar is het nu klaar met de winkel aan de Pannekoekstraat.

 

 

 

Lees meer