Menu
Menu
Filter

Slier Sportprijzen, al méér dan een eeuw dé specialist op het gebied van sportprijzen en business awards!

Extra groot

Extra groot
Model: Cup met grote oren
Prachtige bokaal open cup, gemonteerd op  sokkel,geschikt voor wisselbeker, GRAVERING IN DE CUP, NIET MOGELIJK.elke maat is afzonderlijk te bestellen.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden..
€258,21
Excl. BTW:€213,40
Model: Derby
Prachtige bokaal, geschikt voor wisselbeker op zwarte sokkel.elke maat is afzonderlijk te bestellen.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden.De prijs die achter de totaalprijs weergeven staa..
€167,95
Excl. BTW:€138,80
Model: Dex
Prachtige bokaal met deksel, geschikt voor wisselbeker.elke maat is afzonderlijk te bestellen.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden.De prijs die achter de totaalprijs weergeven staat, lig..
€86,32
Excl. BTW:€71,34
Model: Dover
Prachtige bokaal, met goud accenten, geschikt als wisselbeker.elke maat is afzonderlijk te bestellen.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden.De prijs die achter de totaalprijs weergeve..
€50,65
Excl. BTW:€41,86
Model: Durham
Prachtige bokaal, geschikt voor wisselbeker.elke maat is afzonderlijk te bestellen.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden.De prijs die achter de totaalprijs weergeven staat, ligt hoger wan..
€167,95
Excl. BTW:€138,80
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Filter Products