Menu
Menu
Filter

Slier Sportprijzen, al méér dan een eeuw dé specialist op het gebied van sportprijzen en business awards!

Groot

Groot
Model: Bakersfield
Mooie bokaal , op marmer sokkel.Uw tekst ( ca. 60 karakters ) is bij de prijs inbegrepen, evenals een standaard sportembleem.Uw bedrijfs of clublogo is ook mogelijk zonder meerprijs!Vergeet niet uw logo te uploaden.Levertijd ca 4-6 dagen, anders in overleg.alle prijzen zijn incl...
€33,90
Excl. BTW:€28,02
Model: Baltimore
Mooie bokaal , goudkleur op marmer sokkel.Uw tekst ( ca. 60 karakters ) is bij de prijs inbegrepen, evenals een standaard sportembleem.Uw bedrijfs of clublogo is ook mogelijk zonder meerprijs!Vergeet niet uw logo te uploaden.Levertijd ca 4-6 dagen, anders in overleg.alle prijzen ..
€23,40
Excl. BTW:€19,34
Model: Bridgeport
Mooie bokaal goudkleur, op marmer sokkel.Uw tekst ( ca. 60 karakters ) is bij de prijs inbegrepen, evenals een standaard sportembleem.Uw bedrijfs of clublogo is ook mogelijk zonder meerprijs!Vergeet niet uw logo te uploaden.Levertijd ca 4-6 dagen, anders in overleg.alle prijzen z..
€33,90
Excl. BTW:€28,02
Model: Catarina
Prachtige bokaal Goudkleur.gemonteerd op zwarte sokkel.Uw tekst (niet echt beperkt) en eventueel club of bedrijfslogo, gratis!Vergeet, in geval van een eigen logo, niet het logo te uploaden.De prijs die achter de totaalprijs weergeven staat, ligt hoger wanneer u een groter model..
€88,95
Excl. BTW:€73,51
Model: Tobias
WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO'S SOMS VERTEKENEN, PAK DAAROM EVEN EEN MAATLATJE OM HET JUISTE BEELD TE KRIJGEN.beschikbare afmeting is van top tot teen dwz ook de top op de deksel telt mee.Leuke bokaal zilverkleur met goud accent, verkrijgbaar in 8 maten.Alle maten zijn apart te bestellen, dus g..
€23,40
Excl. BTW:€19,34
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Filter Products