Menu
Menu
Filter

Slier Sportprijzen, al méér dan een eeuw dé specialist op het gebied van sportprijzen en business awards!

Voetbal

Voetbal
Aayan
Nieuw
Model: Aayan
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MAATEN IS PLMMooie kunststof trofee voor de kampioentjesUw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de prijs inbegrepen.Levertijd: 4-7 werkdagen, eventueel eerde..
€7,75
Excl. BTW:€6,41
Addy kampioen
Nieuw
Model: Addy kampioen
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie kunststof trofee voor de kampioentjesUw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de prijs inbegrepen.Levertijd: 4-7 werkdagen, eventueel eerd..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Model: Alberto
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.Kunststof standaard voetbal, zilverkleur met goud detailsKleur van het artikel, Antiek roodachtig brons, zie rondje op foto´s.De prijs die achter totaalprijs weergeven st..
€25,08
Excl. BTW:€20,73
Model: Alves
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.Mooie trofee model voetbaltrofee, verkrijgbaar in 4 maten.Alle maten zijn apart te bestellen, dus geen verplichting tot hele serie.Uw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de p..
€25,41
Excl. BTW:€21,00
Model: Amoha
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie kunststof trofee verkrijgbaar in  3 maten, indien voorradig.Alle maten zijn apart te bestellen, dus geen verplichting tot hele serie. ..
€12,12
Excl. BTW:€10,02
Model: Andrada
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie kunststof trofee voetbal damesUw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de prijs inbegrepen.Levertijd: 4-7 werkdagen, eventueel eerder in o..
€4,65
Excl. BTW:€3,84
Model: Amoha
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie kunststof trofee voor de kampioentjesUw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de prijs inbegrepen.Levertijd: 4-7 werkdagen, eventueel eerd..
€6,91
Excl. BTW:€5,71
Model: Available only one size and GOLD
Gouden keepers handschoen van topkwaliteit, uniek voor uw verkiezing "Beste keeper"Verkrijgbaar in één uitvoering, GOUD.uw tekst (ca.60 karakters) , standaard afbeelding of uw club/bedrijfslogo is gratis.Indien u kiest voor een eigen logo vergeet dan niet uw logo te uploaden.Leverti..
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Bestellen
Model: Eduardo
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie kunststof trofee verkrijgbaar in  3 maten, indien voorradig.geleverd met standaad afbeeldin of uw eige..
€26,11
Excl. BTW:€21,58
Model: Henry Gouden Schoen
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMGoud, brons of zilveren schoen van topkwaliteit, die uniek zijn voor uw verkiezing 'Beste Speler'goud/zilver en brons geeft hier de prijsaandu..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Model: Kanon
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.DE AANGEGEVEN MATEN ZIJN PLMMooie trofee zilverkleur met goud accentenUw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de prijs inbegrepen.Levertijd: 4-7 werkdagen, eventueel eerde..
€30,65
Excl. BTW:€25,33
Model: Jansen
LET OP… WIJ BEGRIJPEN DAT FOTO's KUNNEN VERTEKENEN, NEEM aub EEN MAATLATJE OM DE HOOGTE VAN UW PRODUCT IN TE SCHATTEN.Mooie trofee verkrijgbaar in  6 maten, indien voorradig.Alle maten zijn apart te bestellen, dus geen verplichting tot hele serie.Uw tekst (Ca. 60 karakters) is bij de pri..
€9,15
Excl. BTW:€7,56
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Filter Products