Menu
Menu
Filter

Slier Sportprijzen, al méér dan een eeuw dé specialist op het gebied van sportprijzen en business awards!

Wandborden

Wandborden
Model: Kampioensschaal
 schaal van voor kampioenen.Tekst, Kampioen en Jaartallen zetten wij in de bovenrand en onderrandIn het middenvak kunnen wij uw logo aanbrengen.De genoemde prijs is compleet  incl. tekst.LET OP, VOOR HET AANBRENGEN VAN UW LOGO HEBBEN WIJ NODIG, EEN EPS BESTAND!!DE TEKST EN LOGO Z..
€114,95
Excl. BTW:€95,00
Model: Master Horizontaal
Houten award (horizontaal) Full colorHouten Award voorzien van Sublimatie full color plaat.bv een foto, logo in combinatie met tekst, geen enkel probleem.De bedrukking is van hoge kwaliteit!Absoluut noodzakelijk is een afbeelding in een hoge resolutie, bij voorkeur 300 dpiDe prij..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Model: Master Verticaal
Houten award (verticaal) Full colorHouten Award voorzien van Sublimatie full color plaat.bv een foto, logo in combinatie met tekst, geen enkel probleem.De bedrukking is van hoge kwaliteit!Absoluut noodzakelijk is een afbeelding in een hoge resolutie, bij voorkeur 300 dpiDe prijs ..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Model: Odense
Odense,Metalen bord met goud accenten.Uw tekst/ logo wordt via een ronde plaat voorzien van sublimatiedruk, in foto kwsaliteit.Wij hebben hiervoor nodig een hoge kwaliteit foto-logo,Uw logo aanleveren in 300dpi, de kwaliteit van het eindprodukt is afhankelijk van uw foto/logo.maa..
€8,81
Excl. BTW:€7,28
Model: Olivia
Olivia,Metalen bord.In het middenvak kunnen wij uw logo aanbrengen.Uw tekst wordt gegraveerd middels diamant gravure, dat betekend, de lijnen glanzend.LET OP, VOOR HET AANBRENGEN VAN UW LOGO HEBBEN WIJ NODIG, EEN EPS BESTAND!!DE TEKST EN LOGO ZULLEN GEGRAVEERD WORDEN IN LIJNEN. ..
€11,75
Excl. BTW:€9,71
Model: Olsker
Olsker,Metalen bord zilverkleur.Uw tekst/ logo wordt via een ronde plaat voorzien van sublimatiedruk, in foto kwsaliteit.Wij hebben hiervoor nodig een hoge kwaliteit foto-logo,Uw logo aanleveren in 300dpi, de kwaliteit van het eindprodukt is afhankelijk van uw foto/logo.maak uw k..
€7,42
Excl. BTW:€6,13
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Filter Products