Menu
Menu
Filter

Slier Sportprijzen, al méér dan een eeuw dé specialist op het gebied van sportprijzen en business awards!

Wandborden metaal

Wandborden metaal
Model: Cassette voor ronde borden
om uw geschenk meer uitstraling te geven adviseren wij u bij het gepersonaliseerde metalen wandbord een cassette te bestellenzie in het bestelmenu welke cassette u voor welk bord nodig hebt, bijvoorbeeld voor een bord van 250mmØ besteld u de cassette\\;voor bord 250mm.(dit geeft menu aan|) ..
€8,23
Excl. BTW:€6,80
Bestellen
Model: Kampioensschaal
 schaal van voor kampioenen.Tekst, Kampioen en Jaartallen zetten wij in de bovenrand en onderrandIn het middenvak kunnen wij uw logo aanbrengen.De genoemde prijs is compleet  incl. tekst.LET OP, VOOR HET AANBRENGEN VAN UW LOGO HEBBEN WIJ NODIG, EEN EPS BESTAND!!DE TEKST EN LOGO Z..
€114,95
Excl. BTW:€95,00
Model: Odense
Odense,Metalen bord met goud accenten.Uw tekst/ logo wordt via een ronde plaat voorzien van sublimatiedruk, in foto kwsaliteit.Wij hebben hiervoor nodig een hoge kwaliteit foto-logo,Uw logo aanleveren in 300dpi, de kwaliteit van het eindprodukt is afhankelijk van uw foto/logo.maa..
€8,81
Excl. BTW:€7,28
Model: Olivia
Olivia,Metalen bord.In het middenvak kunnen wij uw logo aanbrengen.Uw tekst wordt gegraveerd middels diamant gravure, dat betekend, de lijnen glanzend.LET OP, VOOR HET AANBRENGEN VAN UW LOGO HEBBEN WIJ NODIG, EEN EPS BESTAND!!DE TEKST EN LOGO ZULLEN GEGRAVEERD WORDEN IN LIJNEN. ..
€11,75
Excl. BTW:€9,71
Model: Olsker
Olsker,Metalen bord zilverkleur.Uw tekst/ logo wordt via een ronde plaat voorzien van sublimatiedruk, in foto kwsaliteit.Wij hebben hiervoor nodig een hoge kwaliteit foto-logo,Uw logo aanleveren in 300dpi, de kwaliteit van het eindprodukt is afhankelijk van uw foto/logo.maak uw k..
€7,42
Excl. BTW:€6,13
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Filter Products